VB

 

Derfor bør du bli med i VB

- Jeg har vært med i flere kjeder og savnet litt av det kvalitetsstempelet. Så søkte jeg meg inn i VB, og så viser det seg at det var enda bedre enn jeg hadde trodd. Det er kvalitet fra ende til annen, og det er det ingen andre som har. Jeg er veldig glad for å være med på dette, sier rørlegger og VB-medlem Jan Yngve Mathisen i Rørleggermester Jan Yngve Mathisen.

Mathisen er ikke alene om å sette pris på fordelene. Nærmere 200 rørleggerbedrifter er i dag medlem i rørleggerkjeden VB. 

I videoen over kan du se Mathisen og andre VB-medlemmer snakke om noen av fordelene. Og under har vi samlet enda flere fordeler.

Under har vi beskrevet 6 grunner til at du skal bli medlem av VB: 

Snart har 80 prosent av VBs medlemsbedrifter tatt systemet Dextro i bruk. Dextro er et kvalitetssikringssystem skreddersydd for VVS-bransjen - og utrettet av våre egne rørleggere! Via en app kan du ordne alt fra prosjektstyring, dokumentasjon, avvikshåndtering og timeføring. Dextro er intuitivt og enkelt å bruke, det effektiviserer arbeidet og sikrer at jobben blir riktig utført første gangen. Med det øker også lønnsomheten.

- God planlegging er avgjørende for å oppnå effektivitet og lønnsomhet i prosjekter. Ved å planlegge prosjektet i Dextro har vi full kontroll fra start til slutt, sier Stian Ødegaard, eier og daglig leder av Ødegaard-VVS på Hønefoss. Han kaller Dextro en vinn-vinn-løsning for alle.

Les mer om Dextro

Med HMS-programmet “Forsiktig, verdens beste”, et positivt program uten pekefingerbudskap, får du tips, råd og viktige påminnelser som skal sørge for at du tar godt vare på verdens beste kolleger - og ikke minst deg selv.

Gjennom VBs Kompetansesenter får medlemmene tilgang til et omfattende kurs- og kompetansehevingstilbud. Mange VB-medlemmer trekker også fram faglig og sosialt samhold som en av de store fordelene med å være med i VB. Vi tilbyr blant annet skreddersydde kurs for lærlinger, prosjektledere og lederutvikling - med mer. 

- Du er en del av noe stort, og du får veldig mange fordeler og hjelp, sier rørleggermester Charlotte Zetlitz ved Jens Petter Zetlitz AS i Tønsberg.

Bjørn Stensli, daglig leder ved Funksjonell VVS AS i Oslo kaller VB en sosial arena hvor du kan bygge både relasjoner og kompetanse.

VB har også en felles kommunikasjonsplattform hvor du kan utveksle erfaringer, sparre med andre dyktige rørleggere, oppdatere deg på siste nytt og knytte enda bedre bekjentskap til dine kolleger i VB. 

Som medlem får du meget gode innkjøpsbetingelser slik at du får mange av produktene til egen VB-pris. Vi har gode avtaler med de største leverandørene og grossistene i vår bransje som sikrer oss de beste prisene, i tillegg til gunstige bonusordninger. Dermed slipper du selv å forhandle priser.

VBs medlemsbedrifter er mer synlige enn bedrifter som står alene. Bedre synlighet kan gjøre det lettere for kundene å finne bedriften din – og gjøre at oppdragene blir flere. Med VBs markedsføring i de viktigste kanalene sikrer vi synliggjøring av din bedrift. Vi får tusenvis av kundehenvendelser som vi videreformidler til den aktuelle bedriften i gitt område. 

VBs ressurssenter tar seg av alt det medlemmene ikke rekker i en travel hverdag: innkjøps- og avtaleovervåkning, drift, markedsføring og PR, konsept- og butikkutvikling, kompetanseheving og økonomisk og juridisk rådgivning. Det er det mange av medlemmene som setter stor pris på.

- VB er den beste kjeden – den aller beste, sier Anja Naustenget, butikksjef i Sykkylven Rør AS.

VB har flere typer medlemskap for bedrifter. Hvilket passer for deg?

Et VB Medlem er aksjonær og eier av merkevaren VB og får tilgang til tilpassede medlemskonsepter og fordeler som innkjøpsavtaler, kompetanseprogrammer, kvalitetssikringssystemet VB Smart, drift- og vedlikeholdsavtaler og komplette markedsføringspakker. Konseptene er fleksible, og en rørleggerbedrift kan være medlem av flere konsepter. Uansett hvilken størrelse på din bedrift - vi har plass til deg! 

 

Konseptet for bedrifter som jobber i proffmarkedet. VB proffpartnere har tilgang på en rekke rammeavtaler med proffkunder innen forsikring, sanering, drift og vedlikehold. Konseptet har avtaler på nasjonalt og regionalt nivå. 

For bedrifter som jobber med større byggeprosjekter. Prosjektpartnere forplikter seg til et definert produktsortiment for å kunne tilby de de beste prisene. I VB Prosjektpartner får du prosjektlederutdanning og salg- og prosjektstøtte ved forhandlinger. 

For bedrifter med butikk eller showroom. Vi tilbyr forslag til innredningselementer, stilarter og sortiment. Du får også prosjekteringshjelp for nye butikker eller showroom. I tillegg kurs for butikkmedarbeidere, oppfølging, tips og råd for daglig drift og utvikling av butikken.

For bedrifter som jobber i privatmarkedet, men ikke har butikk eller showroom. VB servicepartnere har tilgang på medlemsfordeler som gode innkjøpsbetingelser, kompetanseprogrammer, markedsføring og øvrige stordriftsfordeler som gjør hverdagen enklere.

Som VB Alliert har du tatt det første steget inn i VBs verden. Alliertbedrifter har tilgang til VBs innkjøpsavtaler og kompetanseprogram, men ikke kjedeprofilen. VB Alliert gir bedriftene mulighet for å være en del av VB-nettverket, før man blir VB Medlem.

Regionsansvarlige i VB

Interessert i å vite mer? Ta kontakt med en en av våre regionsansvarlige i din region eller send oss en generell henvendelse i skjemaet nedenfor.

Fra venstre:

Regionsansvarlig nord, Bård Vegard Skogli. Mobil: 934 93 946, e-post: baard.skogli@vb.no

Regionsansvarlig sør, Thomas Tveit. Mobil: 960 19 313, e-post: thomas.tveit@vb.no

Regionsansvarlig vest, Per Steinar Nordaas. Mobil: 412 73 076, e-post: per.steinar.nordaas@vb.no

Regionsansvarlig midt, John Roel. Mobil: 950 33 995, e-post: john.roel@vb.no

Regionsansvarlig øst, Kristoffer Adde. Mobil: 480 32 383, e-post: kristoffer.adde@vb.no