VB
VB Proff

6 grunner til å bli medlem i VB

1. Økt lønnsomhet med nyskapende teknologi 

Snart har 80 prosent av VBs medlemsbedrifter tatt systemet Dextro i bruk. Dextro er et kvalitetssikringssystem skreddersydd for VVS-bransjen - og utrettet av våre egne rørleggere! Via en app kan du ordne alt fra prosjektstyring, dokumentasjon, avvikshåndtering og timeføring. Dextro er intuitivt og enkelt å bruke, det effektiviserer arbeidet og sikrer at jobben blir riktig utført første gangen. Med det øker også lønnsomheten. 

- God planlegging er avgjørende for å oppnå effektivitet og lønnsomhet i prosjekter. Ved å planlegge prosjektet i Dextro har vi full kontroll fra start til slutt, sier Stian Ødegaard, eier og daglig leder av Ødegaard-VVS på Hønefoss. Han kaller Dextro en vinn-vinn-løsning for alle.

Vil du vite mer om Dextro? Les mer her! 

 

2. Et grundig HMS program

Med HMS-programmet “Forsiktig, verdens beste”, et positivt program uten pekefingerbudskap, får du tips, råd og viktige påminnelser som skal sørge for at du tar godt vare på verdens beste kolleger - og ikke minst deg selv. 

 

3. Kunnskap, støtte og erfaringsutveksling

Gjennom VBs Kompetansesenter får medlemmene tilgang til et omfattende kurs- og kompetansehevingstilbud. Mange VB-medlemmer trekker også fram faglig og sosialt samhold som en av de store fordelene med å være med i VB. Vi tilbyr blant annet skreddersydde kurs for lærlinger, prosjektledere og lederutvikling - med mer. 

- Du er en del av noe stort, og du får veldig mange fordeler og hjelp, sier rørleggermester Charlotte Zetlitz ved Jens Petter Zetlitz AS i Tønsberg.

Bjørn Stensli, daglig leder ved Funksjonell VVS AS i Oslo kaller VB en sosial arena hvor du kan bygge både relasjoner og kompetanse.

VB har også en felles kommunikasjonsplattform hvor du kan utveksle erfaringer, sparre med andre dyktige rørleggere, oppdatere deg på siste nytt og knytte enda bedre bekjentskap til dine kolleger i VB. 

 

4. Konkurransedyktige innkjøpsordninger og bonuser

Som medlem får du meget gode innkjøpsbetingelser slik at du får mange av produktene til egen VB-pris. Vi har gode avtaler med de største leverandørene og grossistene i vår bransje som sikrer oss de beste prisene, i tillegg til gunstige bonusordninger. Dermed slipper du selv å forhandle priser og kan konsentrere deg om vi

 

5. Økt synlighet og flere oppdrag

VBs medlemsbedrifter er mer synlige enn bedrifter som står alene. Bedre synlighet kan gjøre det lettere for kundene å finne bedriften din – og gjøre at oppdragene blir flere. Med VBs markedsføring i de viktigste kanalene sikrer vi synliggjøring av din bedrift. Vi får tusenvis av kundehenvendelser som vi videreformidler til den aktuelle bedriften i gitt område. 

 

6. Et felles ressurssenter som hjelper deg

VBs ressurssenter tar seg av alt det medlemmene ikke rekker i en travel hverdag: innkjøps- og avtaleovervåkning, drift, markedsføring og PR, konsept- og butikkutvikling, kompetanseheving og økonomisk og juridisk rådgivning. Det er det mange av medlemmene som setter stor pris på.

- VB er den beste kjeden – den aller beste, sier Anja Naustenget, butikksjef i Sykkylven Rør AS.