VB
Bad

Tilbake til hverdagen: Slik får du en bedre start på dagen

Det kan fort bli kaos når mange skal stelle seg om morgenen og gjøre seg klar til en ny dag. Men det skal ikke så mye til å få morgenen til å bli bedre. Sure morgenfjes kan du ikke gjøre så mye med, men når alt er tilrettelagt fra starten, så flyter resten av dagen også bedre.

Musikk på badet

Starte dagen med rolig chillout-musikk eller energisk rock? Eller hva med opera for de helt spesielle dagene? Det finnes flere høyttalere som tåler våtrom, og noen av dem kan du til og med installere i dusjen.

 

Stå opp et kvarter før du pleier

Dette kan kanskje virke som et provoserende råd – men det kan også ha stor effekt! Et kvarter kan bety forskjellen mellom høye skuldre/stramt tidsskjema og en ryddig, rolig start på dagen.

 

Luktfritt toalett

Når mange skal på badet etter hverandre hver morgen, kan luktfritt toalett gjøre baderomsopplevelsen enda mer behagelig.

 

System i oppbevaringen

Orden i sakene gir ro i sjelen! Hvis du rett og slett har for mange ting til å skape orden, og ikke nok plass på badet til større møbler, så finnes det smarte småhyller til vegg og dusj som også kan gi deg et mer ryddig bad – hvor alle finner det de trenger til enhver tid.

 

Planter på badet

Dette gjelder ikke bare på morgenen, men forskning viser at man blir gladere av å omgi seg med planter. Og hvem vil vel ikke ha en glad start på dagen? Få tipsene til hvordan du lykkes med planter på badet her.

 

Dobbel servant

Har du plass nok, kan dobbel servant gjøre stor forskjell på et familiebad. Da kan to gjøre unna morgenstellet samtidig, og resten av familien slipper å stå i kø.

 

Trenger du en rørlegger?

 

Høyttaler fra INR 

Baderomsmøbelet Air fra INR