VB

Pressemeldinger fra VB

VB i strategisk samarbeid med Free Energy

5. februar 2018 Rørleggerkjeden VB har inngått et strategisk samarbeid med Free Energy om varmebransjens ”Tesla”.  

Banebrytende avtale mellom IF og VB

17. januar 2018 - Det nye året hadde knapt kommet i gang før forsikringsgiganten If signerte en omfattende samarbeidsavtale med rørleggerkjeden VB. Avtalen gjelder i hovedsak oppdrag i forbindelse med vannskader og har en samlet verdi på over 300 millioner de neste seks årene. Avtalen trer i kraft umiddelbart.

VB Moss Rørleggerservice feirer ny butikk i Varnaveien 34

11. januar 2018 - pressemelding: I dag åpner VB Moss Rørleggerservice sin nye butikk ved Rygge Storsenter. Jan Erik Fotland og de 11 medarbeiderne i rørleggerbedriften ser frem til å vise frem den 215 kvm store butikken med inspirerende og spennende baderomsmiljøer og utstyr til baderommet for kundene i Moss, Rygge, Råde, Son og Våler.

VB tar SatsElixia!

13. november 2017 - Den landsdekkende rørleggerkjeden VB vokser videre i det norske proffmarkedet og kan nå innlemme SATSELIXIA som en del av kundeporteføljen. Nordens største treningssenterkjede har som intensjon å ha én leverandør å forholde seg til på små og mellomstore rørleggeroppdrag og prosjekter – og avtale med VB er et viktig skritt på den veien.