VB

Nytt og ferdig renovert bad med VB

Sammen med deg blir vi enige om hvordan ditt nye bad skal være. Vi sikrer at det som skal tenkes på, blir tenkt på. Vi gjør hele jobben fra søkeprosessen starter til du kan gå inn døren til ditt nye bad og ta din første herlige dusj!

Trenger du hjelp?

Ta kontakt eller stikk innom din lokale VB Rørlegger og snakk med oss! Her får du oppdaterte og kvalifiserte råd.

 

Finn nærmeste VB-rørlegger

Rørleggerbedriftene i VB kan gjennomføre hele prosessen med å lage nytt bad eller våtrom. Vi kan ta oss av alt fra søknadsprosessen starter til du kan ta i bruk det nye badet ditt. Alt i henhold til gjeldende forskrifter og våtromsnorm. Alt til avtalt pris.

Hvis du skal pusse opp et eksisterende bad, tar vi gjerne en uforpliktende befaring hjemme hos deg. Våre fagfolk kan gi deg tips og råd om hvordan lage den beste baderomsløsningen ut fra ditt behov og ditt budsjett. Mange av rørleggerbedriftene våre kan utarbeide elektroniske plantegninger som enkelt kan endres.

Ut fra dette får du et tilbud fra VB.

VB leverer og monterer produkter fra anerkjente leverandører. Dette er en trygghet for deg som kunde. Også hvis en feil skulle oppstå på ditt nye bad og du må reklamere. Vi kan koordinere andre håndverkere som snekker, flislegger, elektriker og eventuelt andre. Enkelt for deg.

Gjør det du liker best, så gjør vi resten!

Ønsker du å komme i gang med det nye badet?

Du er kanskje interessert i disse bloggartiklene Besøk VB-bloggen

Det er neppe et rom i boligen der flerbruken er blitt større enn på kjøkkenet. Når vi skal utforme kjøkkenet er rommets funksjoner vel så viktige som fargen på veggen. Kjøkkentrendene utvikler seg i takt med den teknologiske utviklingen, og det åpner seg stadig nye muligheter for hvordan vi bruker rommet.

Fikk du også hageånden over deg under pandemien? Eller forelsket du deg i hagestell og stauder for lenge siden? Kanskje du rett og slett er usikker på hva som skal til for å få en lettstelt hage? Da har vi noen gode hagetips som gjør det enklere å holde hagen din vakker og yrende av liv.

Hjemmet er den viktigste arenaen i livene våre, og vil oppta oss enda mer i årene som kommer. Vi ønsker bærekraftige og holdbare løsninger som møter hverdagslivets behov og utfordringer. Og badet, der vi starter og avslutter dagen, får en enda større betydning i hjemmet. Les mer om interiørtrender som vil prege baderommene våre i 2022 – og årene som kommer.