VB

Kompetanse er et av våre viktigste konkurransefortrinn, om ikke det viktigste. I VB så satser vi på dem som vil satse!

VB Lean

VB Lean er et nytt kompetanseprogram i VB hvor målsetningen er at du som deltaker skal kunne ta i bruk Lean metodikk i din organisasjon med hovedfokus på forbedring, forenkling og effektivisering

VB Lærling

VB har et lærlingprogram med fokus på holdninger, kultur og faglig oppdatering med hovedvekt på holdninger, kultur og faglig oppdatering, «Riktig første gangen» og HMS. 

 

"Det at de får ekstra påfyll fra flere kanter er veldig bra. Det gjør at vi styrker hele bransjen. Vi får bedre fagarbeidere. Der gjør VB en kjempejobb!"

- Merete Larsen, ORIN (Opplæringskontoret for rørleggerne i Nord)

 

"Jeg vil absolutt anbefale ledere sende lærlinger på VB lærlingsamling. Det er en dag som både lærlinger og bedrifter har stor nytte og glede av."

- Baard Aas, Lunder & Aas Rørleggerservice

 

VB Trainee

VB Trainee er kjedens utviklingsprogram for yngre medarbeidere og gir den enkelte et godt grunnlag for økt selvinnsikt, kunnskap om VB sine ulike arbeidsprosesser og egne praktiske lederferdigheter.

"VB Trainee for meg var et talentutviklingsprogram som har overgått alle mine forventninger. Jeg vil absolutt anbefale flere å benytte seg av traineeprogrammet."

- Bård A.Solberg, tidligere rørleggere Kviteseid Rørhandel  


"VB Trainee har vært veldig lærerikt! Vi har vært igjennom mye som vi rørleggere kan gjøre for å få bedre resultater og skape enda bedre kundeopplevelser"

- Kay Arne Bølestrand, H. Granbo VVS. 

 

VB Tekniker

VB Tekniker-kursene sikrer forståelse for og kompetanse omkring planlegging, montering og alt som skal til for å levere et varmeanlegg for enhver bygning. Disse kursene er på flere nivåer. 

VB Lederen

VB Lederen er kjedens bedriftsutviklingsprogram for ledere og nøkkelpersoner i VBs medlemsbedrifter. 

VB Prosjektleder

VB Prosjektleder er kompetanseprogrammet i VB som vil bidra til at du og din bedrift blir utstyrt med de rette verktøyene for å gjennomføre prosjekter på kvalitetsfull og god måte.

 

Alle disse programmene gjennomføres fast i VB og oppdateres og utvikles slik at de kan regnes som bransjens beste år etter år.

 

Jeg vil absolutt anbefale ledere sende lærlinger på VB lærlingsamling. Det er en dag som både lærlinger og bedrifter har stor nytte og glede av. 

- Baard Aas, Lunder & Aas Rørleggerservice