VB
Hytte

Det gode hyttelivet

Borte bra, hjemme best, og aller best på hytta. Det er jo der vi senker skuldrene litt ekstra og lever et enklere liv enn hjemme – uten at det går på bekostning av komforten.

Det finnes flere enn 450 000 hytter i Norge, og veldig mange nordmenn eier eller disponerer hytter i Norge, på fjellet eller ved sjøen.

Litt nytte, mest nyt

Hyttene samler familier på tvers av generasjoner, og selv om livet utendørs representerer mye av den norske hyttedrømmen, er det også viktig for de fleste å ha komfortfunksjoner på plass for å kunne nyte dyrebar fritid litt ekstra. 

Mange som bruker hyttebadet?

De fleste av oss vil ha det like komfortabelt på badet som hjemme når vi er på hytta – men likevel litt annerledes. Velg baderomsmøbler med praktisk lagring til toalettsaker og håndklær, dype skuffer utnytter plassen best. 

Vil du ha inn litt natur?

Mange baderomsmøbler kan fås i ulike trematerialer som harmonerer godt med både lyse/hvite og mørkere fliser, panel eller skifer.

Norsk design?

I VB har vi flere norske leverandører av baderomsmøbler med design som passer inn på hytter både på fjell, i sko og ved sjø. Ett eksempel er Linn Bad, som har produsert møbler ved Sognefjorden i over 40 år – og som har flere modeller inspirert av norsk natur. 

Unngå en kalddusj!

Samler du hele familien på hytta, er vannforbruket i perioder ofte likt som hjemme, så velg stor nok bereder! For å utnytte plassen på badet best mulig, kan det være en idé å bygge et enkelt skap der du kan plassere både varmtvannsbereder og eventuelt også vaskemaskin og tørketrommel.

Og husk! Så lenge du er tilkoblet vann og avløp, er det de samme bestemmelsene som gjelder for hyttebadet som når du skal bygge eller pusse opp bad hjemme.