VB
Kjøkken

Favorittprodukter til kjøkkenet

Når vi plukker ut våre favorittprodukter til kjøkkenet er det mye som skal stemme. Vi må se etter kjøkkenbatterier med godt design som både kan tilpasses og forsterke de forskjellige stilene kjøkkenet rundt. 

Vi må undersøke vannforbruket, om deler er godkjent for matlaging og tilgjengelig, og at riktige dimensjoner er brukt, for å nevne noe.

Men, det viktigste av alt: hva opplever brukerne, kundene våre, med de forskjellige produktene? Sammen med erfaringen våre rørleggere har, er det som til slutt bestemmer om et kjøkkenbatteri blir VB Favoritt eller ei.

VB Favoritt er både eksklusive designprodukter og funksjonelle kvalitetsprodukter - de har det til felles at de er av høy kvalitet og fra leverandører vi i VB kjenner godt og stoler på. I tillegg får vi også ekstra gode innkjøpspriser på våre utvalgte produkter - slik at du får din favoritt til en egen VB Pris!

For å få et VB Favoritt-stempel er det mye som skal på plass. Vi stiller høye kvalitetskrav til leverandørene og produsentene våre, vi sjekker hvordan produksjonen skjer – ingen snarveier eller svake ledd på veien aksepteres.

Planlegger du nytt kjøkken?

Da kan det være lurt å ta en kikk på denne siden. Her finner du gode råd og nyttige tips som er lurt å ta med seg i prosessen - sett fra et rørleggerperspektiv!

Gå til temasiden om kjøkken

VB Favoritt kjøkkenbatterier